Devojka naslonjena na zid u venčanici

O nama

 

 

Saloni venčanica ODIVA Wedding Dresses vec 10 godina postavljaju standarde na tržistu Srbije. Ekskluzivne kolekcije svetskih brendova koje možete naći u našoj ponudi, jedinstveni marketinški pristup tržistu, ljubaznost i profesionalnost našeg osoblja, naš su zaštitni znak od trenutka osnivanja 2002 godine.

Vizuelni identitet Odive, luksuzan, prijatan i topao enterijer naših salona, izuzetno profesionalno i ljubazno osoblje, pažnja koju posvećujemo svakoj budućoj mladoj sa željom da ispunimo sve njene želje kao i naša dostupnost svim našim dragim klijentima putem socijalnih mreža tokom čitavih 24 sata jesu razlog našeg uspešnog postojanja ovih 10 godina.

Posebno bi smo želeli istaći da je specifičan način rada sa našim klijentima naišao na veliko odobravanje i od strane pravnih institucija i građnaskih asocijacija na teritoriji Srbije koji su salone venčanica ODIVA Wedding Dresses naveli kao primer ispravnog i legalnog poslovanja koje apsolutno štiti sva prava naših klijenata.

Kao što smo i pre 10 godina na tržiste Srbije doneli svetski ekskluzivni brend venčanica Cymbeline, tako smo u narednim godinama nastavili u istom duhu. U ovoj godini velikog jubileja za nas, želeli smo da Vama, našim dragim budućim mladama, ponudimo još noviteta sa svetskog tržišta. U našim salonima u ponudi se nalaze zaista ekskluzivne kolekcije venčanica: Pronovias, Manuel Mota, Casablanca, San Patrick, Cosmobella, Mirella, White One pri čemu bi smo istakli da samo u salonima ODIVA Wedding Dresses možete naći najveći izbor kolekcija ekskluzivnog svetskog brenda Cymbeline. U našim salonima naći ćete i najveć izbor kolekcije San Patrick za 2012 godinu!

Ekskluzivno najvljujemo pretkolekciju Pronovias i Manuel Mota za 2013. godinu koja se od juna meseca nalazi u salonima Odiva Wedding Dresses. Pozivamo naše drage buduće mlade da nas prate putem sajta i socijalnih mreža jer Odiva Wedding Dresses ove godine deli mnogo poklona i priprema mnogo iznenadjenja!

Nastavljamo da pomeramo standarde i rušimo granice na tržistu Srbije za Vas, drage naše devojke! Prepustite nam sve Vaše brige pri izboru venčanice, iznestite slobodno sve Vase želje i zahteve, i srećne i bezbrižne dočekajte Vaš veliki dan jer mi brinemo za Vas!

Vaša ODIVA!

 

 

Prijatelji Odive